Hoe kunnen we elkaar verder helpen?

Trots op onze collega Dennis!

28 mei 2019
Wij wensen onze collega succes met de voorbereidingen voor de "Dam tot Dam loop"

Werk je bij ITHEC dan ben je een echte ITHEC-er, we luisteren naar elkaar en zijn oprecht geïnteresseerd in dat wat onze collega’s doen, of het nu om zakelijke of persoonlijke doelen gaat, ITHEC staat achter haar collega’s!

Lees hier het verhaal van onze collega Dennis:

22 september aanstaande loopt hij “De Dam tot Dam loop” met een heel bijzondere reden, Dennis vertelt: In Juni 2018 is mijn dochter Liva geboren, 6 weken daarna kwam het goede nieuws dat Julia geboren was. Hoe leuk is het om samen met je beste vrienden kinderen op te voeden, samen alle fases in de ontwikkeling van kinderen met elkaar delen.

Heel kort daarna hoorde we dat Julia ziek is. Metabole ziekte kregen we te horen.

Heb jij daar wel eens van gehoord?

Ziek worden van alles waar eiwitten in zitten zoals melk, zo ziek dat je moet vechten voor je leven.

Kan je het je voorstellen?

Gelukkig gaat het met de juiste hulp en voeding goed met Julia maar er is onderzoek nodig naar deze ziekte zodat het in de toekomst ook goed blijft gaan!

Julia en alle andere “Metakids” zijn mijn motivatie!

Daarom ga ik de uitdaging aan en ga ik op 22 september 16km hardlopen om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze zo onbekende ziekte.

Metabole ziekten slopen kinderlevens. En bijna niemand die het ziet. Metakids werft fondsen voor onderzoek zodat straks geen kind meer hieraan hoeft te overlijden. Help mee en geef kinderen met een metabole ziekte een kans.

Doneer jij ook?

https://www.actievoormetakids.nl/actie/dennis-van-hees