Hoe kunnen we elkaar verder helpen?

Diensten

De medewerkers van ITHEC bieden u de combinatie van diepgaande expertise en rijke ervaring die nodig is voor een gedegen aanpak. Onze consultants dragen onze missie en handelen naar onze kernwaarden.

Voor u betekent dit juiste, betrokken, objectieve en professioneel ondersteuning in elke fase van uw ICT behoefte, van advies, ontwerp tot detachering, projectuitvoer, project management maar ook levering van hard- en software en dagelijks beheer! Alles onder heldere voorwaarden! We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Advies

Onze consultants dragen onze missie en handelen naar onze kernwaarden. Voor u betekent dit juist, betrokken, objectief en professioneel advies!

Project Management

ITHEC voert projecten veelal uit op fixed price, fixed date condities en hanteert een Prince2 projectmethodiek. De kenmerkende gefaseerde aanpak heeft als belangrijkste doelstelling het creëren van een dienst die daadwerkelijk op maat is gesneden voor uw organisatie en het scheppen van de juiste...

Projectuitvoer

De medewerkers van ITHEC bieden u de combinatie van diepgaande expertise en rijke ervaring die nodig is voor een gedegen aanpak.

Detachering

Binnen het groot- en middenbedrijf wordt geregeld gewerkt met detacheringcontracten. ITHEC biedt kundig en gecertificeerd ICT personeel dat bekend is met de werkwijze en omgeving in grotere organisaties.

Levering hard- en software

In haar focusgebied en als Value Adding Reseller levert ITHEC uw organisatie graag benodigde hard- en software. ITHEC loopt voorop in de markt, is een gewilde ICT partner en kan daarmee aantrekkelijke condities afspreken met haar toeleveranciers en distribiteurs.

Beheer

Veelal wordt ons op basis van de bewezen kwaliteit en bereikte resultaten de verantwoordelijkheid gegund en gegeven over het aanvullend of vaak totaal beheer van de netwerkomgeving tegen vaste lage kosten. Onze support medewerkers staan voor uw klaar, efficiënt op afstand of waar noodzakelijk dan wel gewenst...