Hoe kunnen we elkaar verder helpen?

Ivanti

Ivanti (voorheen RES Workspace Manager) biedt de optimale invulling voor een context-aware, veilige en centraal beheerde User Workspace, ontkoppeld van de onderliggende platformen met de juiste applicaties, data, printers en personalisatie voor alle gebruikers. Alle krachtige mogelijkheden zijn beschikbaar zonder scripten. Veel voorkomende configuratie uitdagingen kunnen worden uitgevoerd met een aantal eenvoudige muisklikken. Verder kan met behulp van Ivanti Workspace Manager gebruikers gecontroleerd toegang worden gegeven tot de juiste applicaties, waarmee de efficiëntie toeneemt. De oplossing biedt mogelijkheden met betrekking tot toegangsrestricties, licentiebeheer, configuratie en lockdown, beveiliging en performance management. Alles vanuit een centrale console.

Ivanti Automation Manager wordt gekenmerkt door een intuïtieve interface die optimale controle biedt. Door de kracht van Ivanti Automation Manager kan een systeembeheerder handmatige taken die inherent zijn aan de Windows omgeving automatiseren. De mogelijkheden om te rapporteren en informatie terug te zoeken is buitengewoon sterk. Ivanti Automation Manager kent een lage instapdrempel, waardoor de leercurve vlak blijft, zonder dat dit betekent dat de oplossing niet in staat is tot complexe taken. Ivanti Automation Manager biedt systeembeheerders de mogelijkheid om vanaf hun werkplek het beheer van alle Windows desktop en server omgevingen goed te organiseren en te stroomlijnen. Verder wordt het mogelijk om volledige controle te hebben over het onderhoud van de configuraties en aanpassingen op alle systemen binnen de organisatie.

ITHEC heeft veel ervaring in het opzetten en beheren van bovenstaande omgevingen en kan u hierin tevens goed adviseren.

Met Ivanti Workspace Manager kan men complete Windows omgevingen (inclusief Microsoft en Citrix clients) stroomlijnen, configureren, beveiligen en monitoren vanaf een centrale console.. Ivanti Automation Manager is door Ivanti ontwikkeld om het onderhoud van Windows omgevingen te vereenvoudigen. Veel dagelijkse taken kunnen met Ivanti Automation Manager op een efficiënte manier worden afgewerkt. Ivanti Automation Manager wordt gekenmerkt door een intuïtieve interface die optimale controle biedt. Door de kracht van Ivanti Automation Manager kan een systeembeheerder handmatige taken die inherent zijn aan de Windows omgeving automatiseren. De mogelijkheden om te rapporteren en informatie terug te zoeken is buitengewoon sterk.

Wij geven u graag een advies op maat. Wij zijn bereikbaar via:

Support-team
✆ +31 (0)85 89 00 777
✉ support@ithec.nl